(1) פטמות המיועדות להרמת זכוכית ושיש
(2) פטמות לתעשיית האוכל והתרופות (גם עם אישור FDA)
(3) מערכות הרמה ללא מגע (ע"ב ברנולי)
(4) פטמות למשקלים גבוהים (עד 250 ק"ג פר פטמה)
(5) פטמות מחומרים ייחודיים למגע עם שמנים קורוזיביים
(6) פטמות עם יניקה דו צדדית, לקיבוע פלטות בעת עבודה במחרטה
(7) ליין שלם של פטמות לתעשיית הדפוס והכריכה
(8) פטמות עם מחוללי ואקום אינטגראליים (שימוש נרחב בתעשיית המתכת)
ועוד דגמים רבים אחרים.
מבחר הפטמות הינו גדול ועל כן מומלץ להיוועץ עמנו, באם אינכם מוצאים את הדגם הספציפי בו הינכם מעוניינים בדפים אלו.
מעבר לכך, טריו אייר מציעה מגוון רחב של מוצרים משלימים עבור הפטמות, החל ממחזיקי רפידות מסוגים שונים (עם שיכוך, מפלב"מ ועוד), מחוללי ואקום (וגם משאבות ואקום), שסתומי ואקום ייעודיים וצנרת ופיטינגים מתאימים.
מערכות ואקום מושלמות מיניאטוריות
יחידות עצמאיות לייצור ואקום עם גודל מופחת, מורכבות מ:
– מיכל פלדה קטן
– משאבת ואקום קטנה
– מתג ואקום להתאמת רמת ואקום מקסימלית.
– מד ואקום לקריאת רמת ואקום.
– מפסק סגור בתוך מעטפת מיוחדת.
– שסתום ידני להפסקת ואקום.
– ברז ניקוז התעבות.
ניתן לווסת את רמת הוואקום מראש באמצעות מתג, והוואקום נשמר באופן אוטומטי במיכל. מערכות המיני יכולות גם להיות מסופקות עם מנועי DC והן מתאימות לציוד קבוע או ניוד של יחידות עבודה הדורשות ואקום, כגון:
– עגלות עם כוסות ואקום עבור תיקון והעברת זכוכית.
– מערכות הידוק ואקום לתחזוקת סקי, עיבוד שיש וליטוש נחושת, בדיל או כלי כסף.
– מרימים עם כוסות ואקום להרמת מכשירי טלוויזיה ומכשירים ביתיים אחרים, להתקנת זכוכית במסגרות לדלתות וחלונות, להנחת אריחי קרמיקה, להזרמת יריעות מתכת ללחץ וכד'.
מפוחים ללא פחמים לספיקות גבוהות
במ הנדסה מציעה מפוחים ליצירת ואקום / לחץ בינוני עד נמוך בספיקות גבוהות, ביעילות גובהה במיוחד. יחידות המפוח משודכות למנועים לא פחמים, בהנעה ישירה באים בקונסטלציה של דרגה יחידה, שתי דרגות או שלוש.
טווח לחצים / ואקום: עד 40Kpa
ספיקות: עד 300 ליטר לשניה
הספקים: עד 2 קילוואט
קוטר: עד 244 מ"מ
המפוחים משתלבים באפליקציות רבות, בתחום הדפוס, הרפואה, שינוע פנאומטי, שואבי אבק תעשייתיים ועוד.
למפרט המלא לחצו כאן
משאבות שבשבות ואקום מיניטוריות
במ הנדסה מציעה משאבות שבשבות ליצירת ואקום מיניטוריות. בדומה למשאבות הממברנה, גם הן מתאימות ליצירת לחץ והן גם כן נטולות שמן לחלוטין ושקטות מאוד. לחץ מקסימאלי 2 בר וספיקה מקסימאלית 13 ליטר לדקה. ואקום מקסימאלי 200 מיליבר וספיקה מקסימאלית של 11 ליטר לדקה. ניתן לספק את המשאבות עם מנועי AC ו DC ללא השפעה על הביצועים לעיל.
משאבות ואקום ממברנה
במ הנדסה מציעה משאבות ממברנה ליצירת ואקום, אשר יכולות גם לשמש ליצור לחץ אוויר עד 2 בר. משאבות אלו נטולות שמן לגמרי ושקטות במיוחד (פחות מ 50 דציבלים) והודות למשקלן הנמוך ניידות מאוד. לחץ מקסימאלי 2 בר וספיקה מקסימאלית 18 ליטר לדקה. ואקום מקסימאלי 200 מיליבר (60 בהתקנה בטור) וספיקה מקסימאלית של 20 ליטר לדקה. ניתן לספק את המשאבות עם מנועי AC ו DC ללא השפעה על הביצועים לעיל.
חברתנו מתמחה במתן פתרונות בתחום מערכות אוויר דחוס, פנאומטיקה, וואקום ומערכות הפרדת גזים עבור לקוחות בכל רחבי הארץ.
החברה מציעה ציוד מפסגת האיכות הטכנולוגית הקיימת היום בעולם, שירות אדיב ומקצועי בזמינות של 24/7.
צרו איתנו קשר
© כל הזכויות שמורות